Erhvervs Cykelrally 2013

Efter det almindelige cykel-rally var slut, skulle der afvikles et erhvervs cykel-rally, hvor hele overskuddet skal gå til den nye multihal i Aulum. 12 firmaer havde fulgt opfordringen til at trampe i pedalerne og på den måde sætte gang i indsamlingen. Der var ingen krav om, at kørerne skulle være ansat i firmaet, så havde man ikke selv nogle gode kørere, kunne man også gå ud på det frie marked og finde nogle. Det var ganske tydeligt, at flere firmaer havde været på "rov" i cykelafdelingen under AG Motion og Fitness, for der blev virkeligt kørt stærkt. HB Connection havde dog lagt en anden strategi, for her var det familien, der måtte trampe i pedalerne og endeligt havde John Boel valgt helt at stole på sig selv, så han var sikker på, hvad der kunne præsteres.

Også i dette løb skulle der køres i 2 timer, og hvert hold skulle min. have 3 ryttere med over målstregen for at blive noteret for en omgang. Det så dog ud til, at alle hold havde tænkt sig at køre, som var det et større professionelt løb, de var deltagere i. Flere hold havde egne heppekor med, så stemningen var i top omkring målstregen. Blicher Revision må dog have haft lægestrejken i tankerne, for de havde selv medbragt båre, såfremt der skulle ske et uheld undervejs.

Endeligt blev løbet vinket af, og alle ryttere kunne tage sig en velfortjent pause, mens resultatet blev regnet ud. Efter kort tid kunne Michael Pedersen og Jørgen B. Jørgensen træde op på podiet og melde, at dagens anstrengelser havde givet en rigtig fin start til den nye multihal - 164.789 kr var der blevet kørt ind af de 12 hold.

Årets resultat

kr.

Flest indkørte kr.:

1. Midtjydsk Albyg kr. 53.637

2. Horn Bordplader kr. 32.895

3. Barslund og Gasseholm kr. 19.050

 

Flest kørte km:

1. AFC Køkken 72 km

2. Jakobsen & Blindkilde 69 km

3. Aubo Production 61,5 km

 

Dagens ekstra præmier, der bestod af værktøj, blev uddelt til de 4 piger, der stillede op for Marianne Bjørn fra Vildbjerg, mens John Thomsens tværpolitiske liste måtte gå tomhændet hjem. Dermed er valgkampen til næste kommunalvalg også gået i gang.